Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Cu etapa de proiectare aproape gata, în curând urmează să înceapă în Ploieşti lucrările pentru construirea unei noi grădiniţe cu program prelungit, a anunţat astăzi viceprimarul Daniel Nicodim. Proiectul este finanţat de Uniunea Europeană, cu o cotă de cofinanţare asigurată de la bugetul local.

Noua unitate de învăţământ va fi realizată pe strada Poştei, la numărul 23, adresă la care figurează şi Grădiniţa nr. 38. Planul autorităţilor este ca preşcolarii înscrişi aici să fie mutaţi la noua grădiniţă imediat ce lucrările se vor finaliza, iar imobilul vechi, oricum cu structura de rezistenţă departe de condiţiile optime, să fie demolat apoi.

Contractul pentru proiectare şi execuţie este deja semnat, iar în scurt timp e aşteptată finalizarea primei etape, a anunţat viceprimarul municipiului Ploieşti. "A fost emis ordinul de începere pentru serviciile de proiectare, suntem destul de avansaţi. Nu va mai dura mult până la începerea lucrărilor la noua grădiniţă, una extrem de necesară în această zonă. Proiectul nu afectează clădirea veche. Aceasta va fi demolată ulterior, după finalizarea noii grădiniţe", a explicat Daniel Nicodim.

Grădiniţa cea nouă, realizată cu fonduri primite de la Uniunea Europeană şi o cofinanţare de la bugetul local, va avea un regim de înălţime cu subsol, parter şi un etaj şi va avea spaţii pentru patru săli de grupă, cu o capacitate proiectată de 80 de locuri pentru preşcolari. Ea va funcţiona cu program prelungit şi va avea, conform proiectului, spaţii de dormit şi de joacă, o bucătărie şi două săli de mese.

Back To Top