Categorie: Administraţie
lopata_deszapezirePrimaria Municipiului Ploieşti, prin Comandamentul de deszapezire al RASP, a intervenit pentru combaterea poleiului si a zapezii pe pricipalele artere de circulaţie din oraş, pe poduri , dar şi pe străzile secundare.

Totodată, SC SGU Ploiesti SRL a participat la deszăpezirea arterelor de circulaţie şi a altor zone din municipiu cu un efectiv de aproximativ 250 persoane. S-a acţionat, în toate zonele din oraş, în parcările administrate de societate, parcuri si gradini publice, treceri de pietoni, alei pietonale si de acces, in parcuri si gradini publice, esplanade centrul civic(Sindicate, Altex), cai de acces si trotuare adiacente parcarilor, Bulevardul Independentei etc. De asemenea, s-a indepartat zăpada de pe vegetaţia de tip răşinos, iar in cimitirele administrate de SGU a fost îndepartata zapada de pe aleile principale şi secundare ale acestora, precum si în jurul capelelor. Acolo unde a fost necesar s-au folosit si utilajele din dotarea societatii.

La aceasta ora se afla pe teren, pentru deszapezirea arterelor de circulatie,12 sararite, 6 cisterne, 3 sararite pentru trotuare, 1 utilaj cu lama si 2 incarcatoare frontale. Pentru schimbul III vor fi aduse suplimentar inca trei sararite.
Ploieştenii au obligaţia de a înlătura zăpada, gheaţa sau poleiul de pe trotuarele din dreptul locuinţelor sau al sediilor firmelor. În conformitate cu HCL nr 228/2006 pentru aprobarea regulamentului privind stabilirea unor masuri pentru gospodarirea Municipiului Ploiesti, sanctiunile aplicate de Politia Locala Ploiesti sunt cuprinse intre 500 si 1500 de lei pentru persoanele fizice si intre 1000 si 2500 de lei pentru persoanele juridice.

Back To Top