Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Odată cu liberalizarea pieţei de energie, urmează să se ajungă la un tarif unic la termoficare, în condiţiile în care până acum consumatorii noncasnici plăteau considerabil mai mult decât populaţia. Această egalizare va însemna, automat, o scădere pentru firme şi instituţii, dar şi o creştere pentru populaţie. Pentru ca ploieştenii să nu resimtă majorarea, autorităţile promit ajustarea subvenţiei pe care o acordă de la buget.

Nu este foarte clar când ar urma să intre în vigoare tariful unic la termoficare. Cert este că primul pas a fost făcut astăzi, când Consiliul Local Ploieşti a adoptat, cu 18 voturi ale aleșilor PNL și USR-PLUS, o hotărâre privind asigurarea continuităţii serviciului public, prin care primarul a fost mandatat să solicite, alături de reprezentantul legal al Veolia Energie, un aviz din partea Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei.

Cum acest tarif unic va fi mai mare decât cel pentru populaţie din prezent, primarul Andrei Volosevici a anunţat că va propune o majorare a subvenţiei acordate de la bugetul local, astfel încât, la final, tariful plătit de ploieşteni să rămână la nivelul de acum. Efortul bugetar n-ar trebui să fie foarte mare, în condiţiile în care, prin reducerea în cazul instituţiilor publice, Primăria ar urma să înregistreze şi o uşoară economie la plata utilităţilor pentru toate structurile pe care le are în subordine.

Back To Top