Categorie: Administraţie

Primăria Ploieşti a obţinut o sponsorizare de peste 200.000 de lei pentru reabilitarea locului de joacă situat la intersecţia străzii Cameliei cu Şoseaua Nordului. Lucrările au început miercuri.

"Primăria Municipiului Ploiești continuă lucrările de modernizare a locurilor de joacă din oraș. Astfel, s-au demarat lucrări de reabilitare a locului de joacă amplasat în Parcul Nord, pe strada Cameliei la intersecția cu Șoseaua Nordului. Spațiul de relaxare destinat celor mici va beneficia de echipamente și accesorii noi, după cum urmează: complex de joacă, căsuță tip ciupercă, hintă, leagăn dublu, jucării pe arc, carusel rotativ cu băncuță, balansoar din lemn, balansoar pe arcuri cu patru locuri, pergolă din lemn cu bancă, pergolă rustică și masă pentru șah, cățărătoare din plasă. La nivelul locului de joacă amintit se vor executa și lucrări de pavare a aleilor, inclusiv montare borduri. Totodată, se va monta și pavaj special cu cauciuc antitraumă", a anunţat Primăria Ploieşti într-un comunicat de presă.

Aceste lucrări sunt sponsorizate de S.C. Aquila Part Prod Com S.R.L., în baza unui contract în valoare de 201.885,00 lei fără TVA.

"Primăria municipiului Ploiești va continua să deruleze lucrări de modernizare, dar și să dezvolte parteneriate similare, în vederea realizării, la nivelul comunității locale, a cât mai multor locuri de joacă sau zone de recreere și agrement, moderne și sigure", se încheie mesajul.

Back To Top