Categorie: Administraţie

Primăria Ploieşti a "spart" în mai multe componente un proiect european de aproximativ 98 de milioane de lei vizând amenajarea unui terminal multimodal şi investiţii pentru managementul traficului, autorităţile derulând în prezent o licitaţie care vizează doar terminalul propriu-zis şi realizarea conexiunii rutiere şi a racordurilor la utilităţi. Investiţia, estimată la 18 milioane de lei fătă TVA, se va realiza în imediata vecinătate a Spitalului Judeţean.

Licitaţia a fost lansată în iunie, iar termenul de deschidere a ofertelor e programat zilele viitoare. Conform informaţiilor publicate în Sistemul Electornic de Achiziţii Publice, viitorul contract scos la licitaţie vizează doar "investiţia de bază", o parte din proiectul european mai amplu de "creştere a mobilităţii traficului" în zona de nord a municipiului.

Sunt propuse "lucrări de sistematizare verticală; lucrări de amenajare peisagistică - amenajare dendrologică, floricolă şi de întreţinere a vegetaţiei instalate; lucrări de racordare la utilităţi – electrice, alimentare cu apa, canalizare, termoficare; lucrări de construire clădire staţie capăt de linie din terminalul multimodal; lucrări de reţele edilitare de incintă, inclusiv iluminat; lucrări de platforme rutiere şi pietonale în interiorul terminalului multimodal şi pe strada Găgeni, în faţa terminalului".

Selecţia ofertanţilor se va face pe baza unui algoritm, cu un punctaj de maxim 90 de puncte acordat în funcţie de preţul ofertat şi 10 puncte în funcţie de durata garanţiei propuse.

Back To Top