Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Cladirile abandonate ale taberelor din Busteni si Cheia, preluate de CJ Prahova
Categorie: Administraţie

Consiliul Județean Prahova se reunește săptămâna viitoare într-o ședință care are pe ordinea de zi inclusiv un proiect referitor la preluarea unor imobile din centrele de agrement din Bușteni și Cheia.

Proiectul vizează imobile dezafectate, aflate într-o stare avansată de degradare.

Sunt vizate trei vile, un bloc alimentar și o sală de mese

“Centrul de agrement Bușteni -Vila Fraga, precum și Centrele de agrement Cheia – Vila Cumpăna, Vila Scărișoara și blocul alimentar și sala de mese, aflate în stare avansată de degradare, fac parte din domeniul public al statului și sunt în administrarea Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Prahova. Având în vedere intenția Consiliului Județean Prahova de a promova un proiect de reabilitare/modernizare în vederea desfășurării activităților educaționale și extrașcolare în condiții optime este necesar ca imobilele susmenționate să treacă din domeniul public al statului și din administrarea Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Prahova în domeniul public al județului Prahova. Prin preluarea centrelor de agrement, se are în vedere înființarea unor centre de agrement, sociale și culturale care au ca scop recreerea, socializarea și relaționarea și integrarea în societate a elevilor, fapt ce implică investiții majore care nu pot fi făcute decât pentru imobilele aflate în proprietatea județului. De asemenea elevii vor beneficia de programe de educație nonformală, facilitând accesul acestora la programe și proiecte specializate pentru dezvoltarea unor abilități și competențe complementare celor oferite în cadrul sistemului de învățământ”, se arată în referatul de aprobare atașat proiectului publicat de Consiliul Județean Prahova.

Prin această propunere, CJ își asumă și ca termenul de realizare a investițiilor să fie 5 ani, cu posibilitatea prelungirii în conformitate cu prevederile legale. În cazul în care lucrările nu vor fi realizate în acest interval, bunurile vor reveni în proprietatea statului.

Foto ilustrație (banatfm.ro)

Back To Top