Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Cu acordul cu Rosal pentru curăţenia căilor publice reziliat şi aflat în perioada de 90 de zile de asigurare a continuităţii şi cu numeroase amenzi date operatorului pentru nerespectarea comenzilor, autorităţile ploieştene iau în calcul varianta ca SGU să se poată ocupa, pe viitor, de curăţenia căilor publice şi deszăpezire.

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a dezvăluit luni, în timpul şedinţei Consiliului Local, că a fost constituit un grup de lucru, din care fac parte reprezentanţi ai Regiei Autonome de Servicii Publice şi ai Primăriei, care analizează varianta ca SGU să capete aceste noi obiecte de activitate în portofoliu şi să preia, la nevoie, aceste servicii de interes public prestate în prezent de Rosal. Edilul a decarat că vrea ca municipalitatea să fie acoperită în orice scenariu. Declaraţia vine în condiţiile în care Rosal e obligat prin lege să mai lucreze până în septembrie, însă acest "lucrat" e marcat de greve, număr redus de salariaţi trimişi la curăţenie şi numeroase comenzi neonorate. Pe de altă parte, există în derulare o licitaţie pentru desemnarea unui nou operator, însă o eventuală contestaţie ar risca să întârzie procedura.

Autorităţile ploieştene au mai precizat că legea permite ca aceste activităţi să fie încredinţate către SGU, care e societate subordonată Consiliului Local, urmând ca aceasta să îşi obţină pe parcurs avizele şi licenţele necesare. Extinderea obiectului de activitate ar putea duce şi la mărirea schemei de personal, probabil cu 250 de oameni, putând fi de aşteptat ca mulţi dintre angajaţi să fie preluaţi de la operatorul actual. Dar probabil cel mai complicat pas pe care SGU ar trebui să-l facă pentru a se putea ocupa de curăţenie ţine de achiziţia utilajelor necesare în acest domeniu.

Back To Top