Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

acte dosar contract
Categorie: Administraţie

12 noi contracte de finanțare pentru proiecte care vor beneficia de fonduri prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020 au fost semnate de ministrul Dezvoltării. În acest lot a fost inclus și contractul pentru eficientizarea energetică a clădirii unei grădinițe din Băicoi.

Ministerul Dezvoltării a anunțat că orașul Băicoi va beneficia de 1.707.713,87 lei, pentru proiectul care vizează creșterea eficienței energetice la Grădinița ”Centru Civic Liliești”.

Potrivit unei hotărâri adoptate în luna aprilie de Consiliul Local Băicoi, autoritățile locale vor aloca, de asemenea, aproape 280.000 de lei, însemnând contribuția proprie la acest  proiect și finanțarea cheltuielilor neeligibile.

În cadrul proiectului, clădirea unității de învățământ va fi dotată cu instalație de panouri solare termice pentru asigurarea apei calde menajere, dotarea cu sistem de iluminat cu corpuri cu eficiență energetică ridicată și durată mare de viață de tip LED, dotarea cu tâmplărie termoizolantă, modernizarea sălilor de clasă și a grupurilor sanitare, înlocuirea circuitelor electrice. De asemenea, proiectul presupune și anveloparea imobilului.

 

Foto ilustrație

Back To Top