Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

instiintare politia locala ploiesti autoutilitare
Categorie: Administraţie

Șoferii de autoutilitare din Ploiești primesc, zilele acestea, înștiințări transmise de Primărie, prin Poliția Locală, fiind avertizați cu privire la cele mai noi reguli privind parcarea în municipiu, adoptate printr-o hotărâre de Consiliu Local aprobată la finalul lunii iulie.

Hotărârea nr. 253 din 29 iulie se referă la interzicerea parcării autoutilitarelor (autovehicul transport marfă), inclusiv vehiculele care intră în categoria remorcă/semiremorcă, în parcările de reşedinţă şi de domiciliu din municipiul Ploiești: “Se interzice parcarea autoutilitarelor (autovehicul transport marfă), inclusiv vehiculele care intră în categoria remorcă/semiremorcă, în parcările de reşedinţă şi de domiciliu din municipiul Ploiești, precum şi pe partea carosabilă. Prin autoutilitară (autovehicul transport marfă) se înțelege autovehicul din categoria N1, N2 sau N 3, cu cel puţin 4 roţi şi o viteză maximă constructive mai mare de 25 km/h, conceput şi construit pentru transportul de mărfuri şi poate tracta o remorcă. Posesorii de autoutilitare (autovehicul transport marfă), inclusiv remorcă/semiremorcă, pot parca aceste autovehicule/vehicule în parcările special amenajate de Primăria municipiului Ploieşti astfel:

a) Bulevardul Petrolului de la Liceul Tehnologic Lazăr Edeleanu până la Rafinăria Astra paralel cu trotuarul;

b) Parcarea cu dale de lângă conducta de termoficare din cartierul Vest;

c) În spatele Depoului de troleibuze situat pe str. Gheorghe Grigore Cantacuzino cu drum de acces între Coca Cola şi depoul de troleibuze;

d) Str. Mihai Bravu – zona industrială UZTEL pe prima bandă de circulaţie;

e) Str. Stindardului – inclusiv parcarea pentru microbuze şi autobuze”, au stabilit aleșii locali.

Contravențiile pot fi sancționate cu amenzi cuprinse între 1.500 și 2.500 de lei, potrivit aceluiași document.

Reacții la cald din ambele tabere

“Astăzi am primit această înștiințare. Întreb eu, o persoană care locuiește în Bereasca, circulă cu mașina de serviciu zilnic și are un program de permanență, însă nu are mașina personală, cu ce ajunge la parcarea Uztel la 3 dimineață???” a scris luni dimineață de un șofer din municipiu, pe grupul Facebook Municipiul Ploiești.

Colegi de-ai săi de breaslă îi dau dreptate, în comentariile publicate, dar mulți alți ploieșteni sunt de acord cu decizia autorităților, considerând că mașinile mari nu au ce să caute în parcările rezidențiale din municipiu.

Foto: Facebook/ Municipiul Ploiești

Back To Top