Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

masini parcate neregulamentar ploiesti
Categorie: Administraţie

Șoferii din Mihai Bravu sunt notificați, zilele acestea, de echipele SGU Ploiești, cu privire la riscul pe care și-l asumă în cazul în care își parchează mașina neregulamentar.

“În scopul conștientizării faptului că parcarea neregulamentară a autovehiculelor pe trotuar, având ca rezultat blocarea accesului pietonilor, constituie un pericol la siguranța acestora din urmă, angajații societății noastre au notificat proprietarii autovehiculelor parcate astfel, în zona străzii Mihai Bravu.

În lipsa unei reacții din partea acestora, autovehiculele vor fi blocate, în conformitate cu art.5 alin (1) din HCL nr. 214/2015”, au transmis reprezentanții societății.

Într-o informare publică, aceștia au anunțat că șoferii pot afla dacă mașina lor a fost ridicată apelând fie Dispeceratul Poliției Locale Ploiești (0244/984), fie direct SGU Ploiești (0244/52.52.52, int. 128). “Recuperare autovehiculului se realizează prin prezentarea cărții de identitate și a talonului auto, aparținând proprietarului, după achitarea tarifului de 450 de lei, la care se adaugă suma de 91 lei/zi, după 24 de ore de la data ridicării autovehiculului”, au mai transmis reprezentanții SGU Ploiești.

Back To Top