Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

igienizare stații tce ploiesti
Categorie: Administraţie

TCE Ploieşti a demarat astăzi, la cererea conducerii Primăriei, un program de igienizare a staţiilor de transport public şi a spaţiilor din imediata vecinătate a acestora.

"Începând cu această dimineață, S.C Transport Călători Express S.A. Ploiești a demarat un program de curățenie și igienizare, la nivelul tuturor stațiilor incluse în traseele asigurate prin serviciul de transport public în comun, din municipiul nostru", a anunţat Primăria Ploieşti, într-un comunicat transmis în această după-amiază.

Program periodic de igienizare şi curăţenie

"Lucrările de curățenie se derulează cu echipe ale operatorului de salubritate, S.C. Blue Planet Services S.R.L., și implică servicii de spălare mecanizată cu detergent a stațiilor amintite, precum și a domeniului public aferent (trotuare)", se mai arată în comunicat.

Primăria Ploieşti a anunţat că acțiunile de acest gen vor continua și se vor efectua, periodic, în municipiu, având în vedere și contextul epidemiologic actual.

Back To Top