Categorie: Administraţie
stadionul_ilie_oanaPrimaria Municipiului Ploiesti informeaza că reprezentanţii firmelor Alpine Bau GmbH, Vlad Spirescu, si Taiyo Europe GmbH, Kurt Koch, precum si inginerul proiectant Massimo Maffeis au venit astăzi în Ploieşti pentru a stabili măsurile ce trebuie luate pentru remedierea imediată a copertinei de la stadionul "Ilie Oana".

Iată comunicatul de presă al municipalităţii:

"Domnul Kurt Koch a declarat ca o echipa de specialisti lucreaza pentru depistarea si rezolvarea problemei aparute la copertina. Va fi curatata zapada de pe intreg acoperisul stadionului, vor fi verificate toate imbinarile pentru a vedea unde si de ce s-a produs ruptura.

Domnul Kurt Koch a precizat ca firma Taiyo Europe GmbH isi asuma intreaga responsabilitate pentru situatia creata si va depune toate eforturile pentru remedierea acesteia in cel mai scurt timp.

De asemenea, lucrarea se afla in garantie pe o perioada de 10 ani, iar firma germana va suporta toate costurile pentru reparatii.

In cursul zilei de maine specialistii germani vor pune la dispozitia municipalitatii graficul de executie si au dat asigurari ca lucrarile de reparatii nu vor afecta debutul campionatului".

Back To Top