gunoaie drumul sării Ploiești
Categorie: Administraţie

Primăria Ploiești a transmis, luni, pe adrsa redacției, un punct de vedere prin care anunță măsurile luate pe strada Drumul Sării, zonă devenită un adevărat focar de infecție din cauza cantităților uriașe de gunoaie depozitate la marginea drumului.

APH a publicat, pe 5 decembrie, articolul “Imagini dezolante din Ploiești, strada Drumul Sării. Cititor: «În așteptarea Moșului. Aceste imagini nu se văd din centru»”. În replică, autoritățile au redactat, pe 8 decembrie, un răspuns cu privire a măsurile luate în zona indicată, punct de vedere ce ne-a fost transmis luni, 13 decembrie, pe adresa redacției.

VEZI ȘI: Imagini dezolante din Ploiești, strada Drumul Sării. Cititor: „În așteptarea Moșului. Aceste imagini nu se văd din centru”

Primăria Ploiești susține că în zonă au fost aplicate mai multe sancțiuni, inclusiv pentru o firmă care a abandonat, pe domeniul public, deșeuri din activitatea prestată, dar și pentru persoane fizice surprinse aruncând gunoaiele de asemenea la marginea drumului. De asemenea, operatorul de salubritate “a acționat în vederea dezafectării depozitelor necontrolate de deșeuri”.

Răspunsul administrației locale, pe care îl  redăm integral mai jos, nu menționează cuantumul sancțiunilor, dar autoritățile dau asigurări că zona la care face referire sesizarea publicată de APH continuă să fie  monitorizată de Poliția Locală Ploiești.

raspuns primaria ploiesti drumul sarii

 

 

Back To Top