Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
cj-ph-martieConsiliul Județean a aprobat, în ședință extraordinară, realizarea a două pasaje rutiere la ieșirea din Ploiești. Unul va fi construit în zona de Nord, iar celălalt lângă Gara de Vest. Primul proiect a vizat demararea procedurilor de expropiere a imobilelor proprietate privată, sumele aferente despăgubirilor fiind de aproape 1.980.000 de lei. Proiectul, denumit ”Creşterea accesibilităţii către partea de nord a Polului de Creştere, în special către Spitalul Judeţean din municipiul Ploieşti, prin realizarea pasajului rutier peste DN1B, în continuare DJ 102” presupune realizarea unui pasaj superior de tip giraţie pe drumul judeţean DJ 102 şi realizarea legăturii între DJ102 şi DN1B prin bretele de acces denivelate, care vor contribui la dezvoltarea economică a judeţului prin facilitarea accesului în zona comercială din nordul municipiului Ploieşti, precum şi la fluidizarea traficului în zonă şi reducerea timpilor de aşteptare. Pentru realizarea obiectivului mai sus menţionat este necesară exproprierea unei suprafeţe de  30 419 mp, precum şi ocuparea temporară a unei suprafeţe de 42 213 mp.

Al doilea proiect presupune ”îmbunătăţirea accesibilităţii către Parcul industrial Brazi, Parcul municipal Ploieşti Vest şi cartierul de locuinţe al municipiului Ploieşti „Mitică Apostol”, desfăşurarea traficului auto şi pietonal în condiţii de siguranţă, reducerea poluării ca urmare a micşorării timpului de staţionare a vehiculelor aflate în trafic, prin realizarea: unui pasaj superior şi rampe de acces cu lungime totală de 471,60 m;  rampe de acces pod cu lungime, drumuri (drumuri de acces, extindere str. Mărăşeşti, realizare sens giratoriu). Valoarea totală a proiectului propus este de 91.646.518,26  lei.

Back To Top