Categorie: Administraţie

Primăria Ploiești a anunțat că Asociația “Arca lui Norocel” a decis prelungirea campaniei gratuite de sterilizări pentru câini și pisici, derulată în municipiu, ca urmare a numărului mare de solicitări din partea ploieștenilor.

Primăria Ploiești a anunțat că, având în vedere că peste 400 de ploieșteni s-au înscris pentru acordarea acestor servicii medicale pentru animalele lor și fiind impresionați de numărul mare de solicitări, organizatorii au decis prelungirea acestei acțiuni, până în data de 23 martie 2022, așa încât să fie soluționate animalele trecute în lista de așteptare.

„Reprezentanții Asociației “Arca lui Norocel” urmează să îi contacteze, treptat, în ordinea cronologică a înscrierii, pe toți cei care au solicitat castrarea animalelor de companie. Reamintim că această campanie maraton de sterilizări câini și pisici este susținută de mai multe echipe medicale și se desfășoară la sediul fostului Liceu “Ludovic Mrazek” din strada Mihai Bravu nr. 241. Acțiunea este organizată în parteneriat cu Primăria municipiului Ploiești și echipa Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz - SUST - SUST Orphan Animal Clinic at Green Vetcare”, a precizat Primăria Ploiești.

Toți voluntarii implicați în campania de sterilizare pentru câini și pisici, derulată zilele acestea, în municipiu, au fost premiați de Primăria Ploiești.

Back To Top