Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

proiecte prahova pnrr
Categorie: Administraţie
  • CJ Prahova a aplicat cu două obiective pentru Traseul gastronomiei tradiționale românești.
  • Aceasta este una dintre cele 12 rute tematice pentru care pot fi depuse proiecte în vederea finanțării prin PNRR (Planul Național de Redresare și Reziliență).
  • Propunerile autorităților din Prahova urmăresc promovarea țuicii de Văleni și a vinurilor din renumitele podgorii ale județului.

Proiectele au fost depuse în vederea obţinerii finanţării prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), în cadrul relansării apelului de proiecte de către Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) în domeniul Investiției 1 – Promovarea celor 12 rute turistice/culturale, Componenta 11 – Turism și cultură din PNRR.

“Consiliul Judeţean Prahova a aplicat cu două obiective pentru Traseul gastronomiei tradiționale românești:

- «DESCHIDEM APETITUL CU ȚUICA PRAHOVEANĂ», prin care se urmăreşte promovarea ţuicii de Văleni, cu o tărie şi aromă inconfundabilă, care le aduce producătorilor premii la festivalurile de profil, dar şi recunoaşterea în Registrul Produselor Tradiţionale din România.

- «GASTRONOMIA PODGORIILOR PRAHOVENE PE DRUMUL LUI BACHUS», obiectiv care are ca scop aducerea prim-plan a  vinurile și podgoriile prahovene, unele cu o tradiţie străveche. Din generaţie în generaţie, dragostea şi pasiunea cu care este produs vinul prahovean se regãsesc permanent în calitatea acestuia”, au detaliat reprezentanții CJ Prahova.

Cele 12 rute tematice stabilite la nivel național, pentru care pot fi depuse proiecte, sunt ruta castelelor, ruta curiilor, ruta culelor, traseul gastronomiei tradiționale românești, ruta bisericilor fortificate, ruta bisericilor de lemn, ruta mănăstirilor din zona Moldovei, ruta Sfântul Ladislau, traseul castrelor romane, ruta fortărețelor, refacerea peisajului cultural din Delta Dunării și ruta satelor cu arhitectură tradițională.

VEZI ȘI: Finanțare prin PNRR pentru două obiective turistice din Prahova: Castrul Roman de la Drajna și Cașcaveaua de la Valea Doftanei

 

 

Back To Top