aplicația cityapp ploiesti
Categorie: Administraţie
  • Municipalitatea a semnat, astăzi, contractul pentru implementarea aplicației CityApp.
  • Valoarea acestuia este de 50.000 de lei, fără TVA, investiție care, potrivit autorităților locale, vor asigura un “instrument de comunicare, în timp real, între administrația publică și comunitatea locală”.

Contractul în valoare de 50.000 de lei, fără TVA, pentru aplicația CityApp a fost semnat de conducerea Primăriei Ploiești cu firma SC EVENTYA CO S.R.L. În baza acestuia va fi creată un fel de agendă digitală a orașului.

Reprezentanții speră că implementarea aplicației să îmbunătățească modul de desfășurare a serviciilor publice locale și să asigure informarea eficientă a cetățenilor cu privire la administrarea orașului și derularea evenimentelor importante urbane, dar și obținerea unui feedback, în timp real, prin intermediul situațiilor din teren ce vor putea fi sesizate de cetățeni, respectiv prin sugestiile transmise de către aceștia cu privire la îmbunătățirea calității serviciilor publice.

“CityApp va fi dezvoltată în municipiul Ploiești, urmând să devină un suport digital pentru ploieșteni, prin care aceștia, persoane fizice sau juridice, vor putea sesiza direct o serie de aspecte care țin de atribuțiile municipalității sau vor putea interacționa în sensul realizării unei promovări active a municipiului nostru, implicit a evenimentelor sau activităților de interes public general organizate în orașul nostru.

VEZI ȘI: La Ploiești a fost ansată aplicația mobilă pentru plata parcării 

Utilizarea CityApp le va oferi cetățenilor posibilitatea de a avea un rol activ în cadrul comunității locale, dar va permite și o colaborare directă între Primăria Municipiului Ploiești și agenții economici locali, în sensul susținerii și dezvoltării locurilor de interes public ale orașului nostru.

Aplicația menționată poate deveni un instrument digital eficient pe care îl pot utiliza ploieștenii și persoanele care vizitează orașul nostru, care să ofere informații actualizate privind punctele de interes public și destinații din municipiul nostru și împrejur pentru petrecerea timpului liber, cum ar fi: obiective turistice, recomandări de la localnici, calendarul de evenimente, informații utile despre cazare, restaurante, servicii medicale sau bancare, librării, zone de agrement, etc.”, a informat Primăria Ploiești într-un comunicat de presă transmis în cursul zilei de joi.

Back To Top