Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
plantare-arboriPrimăria Municipiului Ploiești, prin SC SGU Ploiești SRL, în parteneriat cu Asociația    " Mai Mult Verde" derulează sâmbătă, 7 aprilie 2012, o acțiune de completare cu puieți a pădurii de stejar din zona Centurii de Est a orașului.

În cadrul acestei acțiuni, vor fi plantați 5.000 puieți din speciile stejar, frasin, paltin, la acțiune participând în jur de 150 de voluntari din Ploiești și București, printre aceștia numărându-se și angajați ai primăriei municipiului Ploiești și ai SC SGU Ploiești SRL.

Persoanele care doresc să participe la această acțiune de voluntariat sunt invitate sâmbătă, 7 aprilie a.c, începând cu ora 10.00 în zona Centurii de Est a orașului (în vecinătatea rafinăriei Lukoil).  Activitățile de împădurire a terenului de 10 ha din zona Centurii de Est a orașului au început în anul 2009 când, în cadrul aceluiași parteneriat, au fost plantați 50.000 de puieți de stejar, la acțiune participând peste 300 de voluntari.

De asemenea, în perioada următoare, angajații SGU vor mai completa cu 10.000 de puieți golurile rămase în urma plantării din cadrul campaniei „Ţara lui Andrei”, pe Centura de Vest a orașului.
Back To Top