Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tramvaie pesa ploiești
Categorie: Administraţie
  • Instanța a tranșat definitiv chestiunea referitoare la rezultatul licitației privind achiziția a 20 de tramvaie pentru Ploiești.
  • Câștigătorul inițial va onora contractul, după ce judecătorii au respins contestațiile depuse în urma procedurii de atribuire.

Informația a fost făcută publică de TransPloiești, care a anunțat că “PESA a câștigat duelul contra Bozankaya pentru livrarea celor 20 de tramvaie noi! Instanța a decis respingerea definitivă a contestațiilor Bozankaya în cadrul licitației pentru 20 de tramvaie noi pentru Ploiești”.

Hotărârea a fost pronunțată miercuri, potrivit sursei citate. Drept urmare, conforma cestei decizii, Primăria Ploiești și Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei pot semna contractul cu câștigătorul polonez PESA Bydgoszcz SA.

VEZI ȘI: 20 de tramvaie noi vor ajunge în Ploiești 

Conform termenului de livrare, primele vehicule pot ajunge în Ploiești în toamna anului viitor.

PESA este o companie din Polonia fondată în anul 1851. Până acum, potrivit TransPloiești, aceasta a fabricat peste 300 de tramvaie și peste 1.000 de trenuri.

Modelul Pesa JAZZ, care va fi livrat pentru Ploiești, are o lungime de 18 metri. Acest model circulă deja în Varșovia și Gdansk.

Tramvaiele noi vor fi folosite pe traseele 101 și 102.

Back To Top