Categorie: Administraţie
cj_absentaŞedinţa de Consiliu Judeţean de marţi 24 aprilie nu a mai avut loc deoarece nu s-a întrunit quorum-ul. Motivul? Absenţa consilierilor din partea PDL. În cursul aceleiaşi zile PDL Prahova a trimis un comunicat de presă prin care explica gestul consilierilor. Iată comunicatul:
Consilierii județeni ai Partidului Democrat Liberal au decis să nu participe la Ședința Consiliului Județean din data de 24.04.2012, refuzând astfel să participe la alocarea de fonduri  Societății Drumuri și Poduri, societate aflată în prezent în procedura de insolvență conform hotărârii de Consiliu Județean.
De altfel, consilierii PDL au adresat mai multe întrebări de-a lungul timpului în legătură cu activitatea Societății Drumuri și Poduri,  atât în ceea ce privește modul în care s-a efectuat managementul care a dus societatea la faliment, cât și cu privire la înstrăinarea activelor acestei societăți (Scăderea cifrei de afaceri de la aproximativ 16 miliarde lei/luna în anul 2008 comparativ cu situația prezentă când societatea este falimentară). De asemenea, în anul 2008 aproximativ 200 de familii din județul Prahova își asigurau traiul zilnic, lucrând în cadrul societății.
Ne delimităm astfel de toate acțiunile părtinitoare ale președintelui Mircea Cosma și ale consilierilor PSD în ceea ce privește această "gaura neagra” a Consiliului Județean Prahova.

Back To Top