Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

bani guvern comuna râfov
Categorie: Administraţie
  • Guvernul a alocat, din Fondul de rezervă bugetară, un ajutor financiar pentru comuna Râfov.
  • Sprijinul a fost acordat în funcție de solicitarea formulată de autoritățile locale.

Banii pentru Râfov sunt alocați în baza deciziei luate marți de Guvern, pentru sprijinirea localităților în vederea acoperirii cheltuielilor de funcționare, până la finalul anului.

Suma prevăzută pentru această localitate este de 200.000 de lei.

“La propunerea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Guvernul a alocat, în ședința de astăzi, 726.600 mii de lei, din Fondul de rezervă bugetară, pentru 3.080 de unități administrativ-teritoriale.

Fondurile au fost alocate la solicitarea autorităților locale, prin Instituțiile Prefecților și Consiliile Județene din fiecare județ, pentru asigurarea cheltuielilor de funcționare și dezvoltare ale autorităților administrației publice locale, cheltuieli care necesită a fi efectuate până la sfârșitul anului 2022.

Citiți și: Proiectele de amploare propuse de comuna Râfov au primit undă verde și finanțare

Prin proiectele de hotărâre transmise s-au solicitat sume pentru unitățile administrativ-teritoriale pentru care nu a fost posibilă, din bugetele proprii, finanțarea pentru unele categorii de cheltuieli de strictă necesitate precum cheltuieli de funcţionare (salarii, iluminat public, salubritate etc.), sentințe, cofinanțarea proiectelor, asigurarea cu energie termică a instituțiilor publice, corecții financiare, cheltuieli de capital, cât şi alte cheltuieli neprevăzute”, informează un comunicat transmis de Ministerul Dezvoltării.

Back To Top