Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ploiesti intersectii pnrr
Categorie: Administraţie
  • O investiție care se ridică la peste un milion de euro, printr-un proiect aprobat prin Planul Național de redresra eși Reziliență, va asigura monitorizarea celor mai importante intersecții din Ploiești.
  • Investiția, care se ridică la peste un milion de euro, va include și achiziționarea de echipamente pentru asigurarea gratuită a accesului la internet wireless, în diferite puncte din municipiu.

Proiectul aprobat în cadrul componentei C10 – Fondul local al PNRR are o valoare de 1.075.000 de euro, adică 6.297.363 de lei, inclusive TVA, conform cifrelor publicate de Ministerul Dezvoltării.

“Prin implementarea proiectului «Managementul inteligent al intersecțiilor» se vor monta camere video, în cele mai aglomerate intersecții din municipiu, și se va asigura accesul gratuit la Wi-Fi în spații publice.

Citiți și: Lucrări de renovare de 1,5 milioane de euro, prin PNRR, la Școala “George Coșbuc” și Colegiul Național “Mihai Viteazul” Ploiești

Proiectul respectiv va contribui, așadar, la fluidizarea circulației rutiere în oraș, la reducerea numărului de accidente rutiere, prin descurajarea unui comportament agresiv în trafic și, implicit, va conduce la scăderea numărului de răniți și la reducerea incidentelor în care se constată încălcarea regulilor de circulație, cum ar fi cele în care vinovații fug de la locul accidentului”, spun reprezentanții Primăriei Ploiești.

Citiți și: Nouă blocuri din Ploiești vor fi anvelopate printr-un proiect de șapte milioane de euro, prin PNRR. Lista imobilelor

Back To Top