Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

fără apă caldă și căldură
Categorie: Administraţie
  • Furnizarea agentului termic în sistem centralizat a fost oprită joi, la Ploiești, la aproximativ o lună de la reluarea serviciului, după criza declanșată la 1 august.
  • Caloriferele au rămas reci și peste noapte.

Oprirea furnizării de apă caldă și căldură ar fi fost cauzată de o defecțiune la CAF2, cazanul care asigură în prezent agentul termic pentru municipiul Ploiești. Operatorul de termoficare nu a făcut nicio informare în acest sens. Pe site-ul Termo Ploiești există doar anunțuri privind intervenții punctuale, așa cum s-a întâmplat în fiecare zi, de la reluarea furnizării.

Nu au mai beneficiat de alimentare cu agent termic locuințele racordate la sistemul centralizat (cu excepție celor care aparțin de PT Bucov și 23 august) și nici instituțiile publice alimentate din aceeași rețea.

Citiți și: Scandal fără sfârșit în Consiliul Local Ploiești. Când vor plăti ploieștenii consumul de căldură și apă caldă din lunile octombrie și noiembrie

Back To Top