Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

parc fotovoltaic râfov
Categorie: Administraţie
  • Administrația locală intenționează să acceseze fonduri europene pentru implementarea unui proiect privind amenajarea unui parc fotovoltaic.
  • Un proiect în acest sens a fost inițiat de primarul Paul Costin Cazanciuc.

Proiectul de hotărâre inclus pe ordinea de zi a ședinței CL din februarie, potrivit anunțului publicat de Primărie, se referă la aprobarea investiției și depunerea cererii de finanțare pentru “Construire parc fotovoltaic în comuna Râfov”.

“Având în vedere oportunitățile de finanțare europeană apărute în această perioadă, respectiv prevederile privind protejarea mediului înconjurător și reducerea efectelor schimbărilor climatice menționate în Strategia locală 2021 – 2027,aparatul de specialitate al Primăriei consideră necesară aplicarea spre finanțare a unui proiect de investiție care vizează construirea unui parc fotovoltaic în comună, în vederea obținerii de energie electrică pentru consumul propriu.

Citiți și: ANALIZE GRATUITE, PENTRU LOCUITORII DIN RÂFOV, PRIN PARTENERIATUL ÎNCHEIAT DE AUTORITĂȚILE LOCALE CU UN LABORATOR DIN PLOIEȘTI

Astfel, se încearcă acoperirea consumului de energie electrică realizat în școlile, grădinițele, sediul Primăriei și iluminatul public”, se arată în raportul de specialitate care însoțește proiectul.

Foto ilustrație

Back To Top