Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tarife parcare ploiesti
Categorie: Administraţie
  • În ședința ordinară programată joi după-amiază, Consiliul Local Ploiești va discuta inclusiv un proiect referitor la modificarea tarifelor valabile în parcările publice, cu plată, din municipiu.
  • Ulterior, acestea ar urma să fie indexate periodic.

Propunerea de tarif este de 3 lei/oră de parcare, în parcările cu plată administrate de SGU Ploiești. Proiectul se referă și la cât vor costa abonamentele pentru persoanele fizice și cele juridice. Prețul pornește de la 120 lei/auto/lună, pentru persoane fizice, și poate ajunge la aproape 2.000 lei/auto/an, pentru firme și instituții.

Separat, există referiri la parcarea de pe str. Cuza Vodă, acolo unde sunt prevăzute tarife distincte pentru riverani și restul utilizatorilor.

“Aprobă indexarea anuală, cu rata inflației, a tarifelor probate prin prezenta Hotărâre a Consiliului Local, fără a mai fi necesar un nou proiect de hotărâre”, mai prevede proiectul care va intra, joi după-amiază, în dezbaterea CL Ploiești.

Citiți și: TUPEU DE PLOIEȘTI. PARCARE PE TRECEREA DE PIETONI DIN FAȚA ȘCOLII BERTHELOT

Proiect:

parcari publice 1

parcari publice 2

parcari publice 3

 

Back To Top