Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

panouri fotovoltaice impozite
Categorie: Administraţie
  • Autoritățile din Ploiești vor să stimuleze producerea de energie verde acordând facilități pentru locuitorii din municipiu care își montează, pe cheltuiala lor, panouri fotovoltaice.
  • Proiectul de hotărâre include condițiile pe care trebuie să le îndeplinească aceștia.

Montarea de panouri fotovoltaice le-ar putea aduce ploieștenilor o scutire de la plata impozitului pe o perioadă de 10 ani, potrivit unui proiect de hotărâre care va fi discutat în această săptămână de CL Ploiești. Scutirea se acordă pentru impozitul pe clădiri noi sau reabilitate și numai dacă investiția este făcută din surse proprii, adică pe cheltuiala fiecăruia. Aceasta va fi acordată persoanelor fizice, pentru instalațiile care asigură necesarul de energie al locuinței.

Citiți și: PLOIEȘTI: PROPUNERE DE MAJORARE, CU 13,8%, A TAXELOR ȘI IMPOZITELOR LOCALE

Inițitiva specifică faptul că  scutirea nu va fi acordată beneficiarilor programului Casa Verde Fotovoltaice sau ai oricăror alte programe similare prin care se obțin finanțări naționale sau europene pentru instalarea unor astfel de sisteme.

Back To Top