Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
palatul_administrativ_ploiestiMulţi dintre candidaţii PDL care au fost validaţi de Biroul Electoral Judeţean Prahova nu se vor regăsi pe lista de constituire a Consiliului Judeţean Prahova, unii dintre aceştia fiind realeşi în funcţia de primar în localităţile de domiciliu.
Chiar dacă s-a aflat pe un loc eligibil pe lista PDL pentru CJ Prahova, fostul primar al Ploieştiului, Andrei Volosevici, a renunţat la mandatul de consilier judeţean, după ce a anunţat în urmă cu o săptămână, că nu se va regăsi nici pe lista de consilier municipali ai PDL de la Poieşti.

Între viitorii consilieri judeţeni PDL se mai găseşte un primar care a pierdut alegerile, la fel ca Volosevici. Este vorba de fostul primar din Puchenii Mari, Constantin Negoi. Acesta rămâne consilier judeţean pentru următorii patru ani. Constantin Safta, fostul primar al comunei Iordăcheanu, pierzător şi el în aceste alegeri locale, a ales, la fel ca Volosevici, să renunţe la postul de consilier judeţean, cu toate că era pe un loc eligibil pe lista PDL pentru CJ Prahova.

observatorulph.ro prezintă lista celor care vor ocupa, timp de un mandat, postul de consilier judeţean din partea PDL Prahova.

Consilierii judeţeni validaţi de partid sunt următorii: Adrian Dobre, Dragoş Gunia, Dumitru Neagoe, Dan Ciolac, Constantin Negoi, Dorin Tudora, Marius Nicolai, Radu Ionescu, Nicolae Oprescu, Costin Zaharia, Ovidiu Cord, Elisabeta Popovici şi Răzvan Gabriel Lungu
Back To Top