Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

împrumuturi termo ploiești
Categorie: Administraţie
  • Pe ordinea de zi a ședinței CL extraordinare de miercuri, convocate la Ploiești, se regăsește un proiect care, odată adoptat, va permite municipalității să garanteze pentru împrumuturi contractate de operatorul de termoficare, în scopul cumpărării de gaz pentru sezonul rece 2023 -2024.
  • Această posibilitate a fost reglementată săptămâna trecută de Guvern, prin ordonanță.

Guvernul a aprobat, în ședința de joia trecută, o ordonanță propusă de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, creând astfel cadrul legislativ prin care unitățile administrativ-teritoriale să poată garanta pentru împrumuturi contractate de operatorii de termoficare, în scopul achiziționării de gaz pentru sezonul rece 2023 - 2024. În aceeași zi, în timpul unei ședințe CL, primarul Andrei Volosevici anunța că municipalitatea de va folosi de aceste prevederi, astfel încât Termo Ploiești să obțină sumele necesare pentru a cumpăra gaz ieftin, dar și să asigure stocurile decare va avea nevoie la iarnă, prevenind eventuale sincope în aprovizionare.

Astfel a apărut, pe ordinea de zi a ședinței CL de miercuri după-amiază, un proiect care propune aprobarea garantării, de către Municipiul Ploiești, a unor împrumuturi de până la 80.000.000 de lei contractate de Termo în acest scop.

Garantarea "se va realiza cu veniturile proprii ale bugetului local al Municipiului Ploiești, în funcție de cerințele instituțiilor finanțatoare, în condiții în care urmează a fi agreate de către SC Termo Ploiești SRL aceste instituții, iar garanțiile astfel acordate vor fi constituite în conformitate cu legislația în vigoare. Cuantumul veniturilor proprii ale bugetului locale cu care Municipiul Ploiești va garanta finanțările rambursabile prevăzute la art. 1 nu va depăși obligațiile de plată a ratelor de capital, dobânzilor, comisioanelor, cheltuielilor și costurilor aferente finanțărilor rambursabile respective", prevede proiectul. Acesta mai specifică și că, "în situația executării garanției constituită de Municipiul Ploiești ca urmare a nerespectării obligațiilor de rambursare a finanțării de către SC Termo Ploiești SRL, sumele executate vor fi scăzute din valoarea Compensației pentru prestarea obligației de serviciu de interes economic general".

Citiți și: DEZBATERI APRINSE. CONSILIERII LOCALI PLOIEȘTENI AU PROROGAT PROIECTUL PRIVIND TARIFUL PLĂTIT DE POPULAȚIE DE LA 1 SEPTEMBRIE PENTRU ENERGIA TERMICĂ FURNIZAT{ DE TERMO PLOIEȘTI

Back To Top