Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tce ploiești
Categorie: Administraţie
  • Printre proiectele care vor intra săptămâna viitoare în dezbaterea Consiliului Local Ploiești se numără unul care propune majorarea tarifelor de călătorie pentru transportul în comun, la nivelul municipiului.
  • Proiectul se referă la tariful/călătorie și la prețul legitimațiilor cu valabilitate de o zi.

"Ținând cont de influențele reale primite în costuri din această perioadă, așa cum au fost prezentate în Memoriul-Tehnic al Transport Călători Express SA Ploiești (TCE Ploiești - n.r.), se consideră oprtună și legală modificarea tarifelor, astfel încât o parte din influențele rezultate asupra costurilor de exploatare ale societății să fie recuperate prin vînzarea titlurilor de călătorie (bilet o călătorie și abonament nenominal toate traseele valabil o zi) la tarifele noi propuse" se arată în referatul de aprobare semnat de primarul Andrei Volosevici.

Citiți și: RECTIFICAREA NECESARĂ PENTRU PLATA SALARIILOR LA TCE PLOIEȘTI ȘI SGU, APROBATĂ DE CONSILIUL LOCAL

Proiectul propune o creștere de la 2,5 lei la 3 lei a prețului pentru un bilet valabil o călătorie, respectiv de la 6 lei la 10 lei a prețului pentru legitimația de călătorie cu valabilitate de o zi.

Tarifele valabile în prezent sunt nemodificate de la 1 octombrie 2018.

 

 

Back To Top