Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

lucrări centura comarnic
Categorie: Administraţie
  • Luni începe șantierul pentru construirea drumului de 6 km care va reprezenta centura ocolitoare a orașului Comarnic și totodată reteaua de acces/descărcare a traficului, în zonă, pentru viitoarea A3 Ploiești - Brașov.
  • Lucrările ar trebui să fie gata în cel mult un an.

Reprezentanții Consiliului Județean Prahova au anunțat că luni vor începe lucrările pentru construirea centurii Comarnic. Drumul va avea două benzi de circulație și o lungime de șase kilometri. "Vor fi construite 3 poduri noi și va fi dublat podul peste râul Prahova de pe DJ101R. În același timp, se va construi un pasaj peste râul Prahova și calea ferată Ploiești-Brașov. La intersecțiile cu DN1 sunt prevăzute sensiuri giratorii dimensionate astfel încât să preia traficul actual care va proveni de pe centura Comarnic și din orașul Comarnic. Centura Comarnic va servi ca drum de descărcare a viitoarei autostrăzi. Termenul de finalizare a lucrărilor este noiembrie 2024", au precizat reprezentanții CJ Prahova.

Consiliul Județean Prahova a făcut studiul de fezabilitate pentru acest traseu și a propus proiectul Ministerului Transporturilor/CNAIR – ca descărcare de pe viitoarea autostradă A3 (pentru facilitarea accesului în orașe/stațiuni al turiștilor și pentru ca autostrada să nu fie încărcată de localnici), iar în decembrie anul trecut instituția a încheiat cu MT, pentru finanțarea proiectului prin Programul Operațional Transporturi 2021-2027.

Citiți și: SIMULARE VIDEO. TRASEUL VIITOAREI VARIANTE OCOLITOARE DE LA COMARNIC – VIDEO LINK

Contractul de proiectare și execuție, în valoare de valoarea de 236.740.000,00 lei fără TVA, a fost semnat în primăvara acestui an, lucrările fiind realizate de S.C. FRASINUL S.R.L. (lider) – S.C. ARTEHNIS S.R.L., la valoarea de 236.740.000,00 lei fără TVA. Proiectul va fi finanțat prin Programul Operațional Transport 2021-2027.

Luni, la inaugurarea șantierului propriu-zis, și-au anunțat prezența președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Back To Top