Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

apa strada fabricilor ploiesti
Categorie: Administraţie
  • Primăria Ploiești a anunțat, marți, că primarul va propune Consiliului Local Ploiești un proiect de extindere a rețelei de alimentare cu apă potabilă, fiind vizat un tronson din str. Fabricilor.
  • Problema este una veche de ani buni, iar până acum singura soluție găsită de autorități a fost... cisterna.
  • Nici în prezent entuziasmul viitorilor beneficiari nu poate fi prea mare, pentru că vorbim mai degrabă de o idee, o propunere care nici nu a ajunsă, încă, în Consiliul Local.

Cazul locuitorilor de pe str. Fabricilor a fost prezentat de presa locală încă din primăvara anului 2020. Jurnaliștii de la Observatorul Prahovean anunțau, atunci, că oamenii care locuiesc în zona Rafinăriei Astra au rămas fără apa potabilă care le era furnizată din această sursă. Se întâmpla chiar la începutul pandemiei și probabil nimeni nu-și închipuia că, după mai bine de trei ani, apa va ajunge în acel colț al Ploieștiului tot cu porția, la cisternă.

Abia acum, primarul Andrei Volosevici anunță că are un proiect pentru zona afectată. Acesta va propune Consiliului Local Ploiești o inițiativă privind extinderea rețelei de apă potabilă și branșamente. „Dezvoltarea și reabilitarea tuturor cartierelor din municipiul Ploiești este esențială pentru asigurarea condițiilor optime de trai și de reducere a discrepanțelor teritoriale şi sociale dintre acestea. În momentul de față, locuitorii de pe strada Fabricilor primesc apă potabilă, zilnic, cu cisterna.

De aceea, în contextul dezvoltării urbane, propun consilierilor locali un proiect de extindere a rețelei de apă potabilă și branșamente pe strada Fabricilor”,  a transmis edilul, marți, prin intermediul unui comunicat de presă.

Dacă proiectul va fi aprobat de consilierii locali, extinderea rețelei de apă se va realiza din conducta existentă pe Bulevardul Petrolul, care este alimentată din sursa de apă Crângul lui Bot, a mai anunțat Primăria Ploiești menționând că, după finalizarea lucrărilor de extindere a rețelei de apă, vor fi executate lucrări și la sistemul rutier.

O parte din str. Fabricilor este prinsă și în proiectul de modernizare a străzilor din Mimiu.

Citiți și: DOAR TREI STRĂZI DIN MIMIU POT FI ASFALTATE. ALTE CINCI ÎȘI AȘTEAPTĂ RÂNDUL, PENTRU CĂ NU AU INTABULARE

Foto ilustrație

 

 

Back To Top