Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

licitație schuller pediatrie
Categorie: Administraţie
  • Administrația locală ploieșteană a anunțat, luni, lansarea procedurilor în vederea achiziției de dotări și echipamente pentru Pediatrie și Municipal (Schuller), în cadrul unor proiecte finanțate prin programul Planul Național de Redresare și Reziliență – Componenta C12 – Sănătate.
  • Licitațiile se referă la cumpărarea de echipamente pentru reducerea riscului de infecții nosocomiale în cele două unități sanitare, respectiv pentru modernizarea și dotarea Ambulatoriului Spitalului de Pediatrie.

Proiectul “Reducerea riscului de infecții nosocomiale în Spitalul de Pediatrie Ploiești” are o valoare estimată la 14.766.139,34 de lei, fără TVA, iar prin intermediul acesteia urmează să fie cumpărată, potrivit anunțului administrației locale, "aparatură medicală pentru reducerea riscului de infecții nosocomiale, în vederea înlocuirii aparaturii medicale uzate atât fizic, cât și moral, precum și pentru îndeplinirea standardelor de funcționare a secțiilor/laboratoarelor care asigură asistență medicală pentru bolnavi".

O a doua achiziție, prin licitație deschisă, privind același tip de echipamente, este organizată în cadrul proiectul “Reducerea riscului de infecții nosocomiale în Spitalul Municipal Ploiești”. În acest caz, valoarea estimată este de 12.070.015,37 de lei, fără TVA.

Citiți și: 6,1 MILIOANE DE LEI PENTRU MODERNIZAREA ȘI DOTAREA AMBULATORIULUI DE LA SPITALUL DE PEDIATRIE PLOIEȘTI


“Reabilitarea, modernizarea și dotarea infrastructurii ambulatorii existente din Spitalul de Pediatrie Ploiești” este cel de-altreilea proiect pentru care au fost lansate proceduri de achiziție. Vor fi cumpărate echipamente medicale ambulator, în valoare de 4.961.068,10 lei, fără TVA, și de radiologie, în valoare de 907.177,34 de lei, fără TVA. 

Back To Top