Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
badescuPrimarul municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu, s-a întâlnit cu reprezentanţii Uniunii Asociaţiilor de Proprietari Prahova la sediul primăriei, marţi, 17 iulie 2012.

În cadrul întâlnirii, reprezentanţii UAP şi-au exprimat dorinţa de a încheia un protocol cu municipalitatea ploieşteană.

De asemenea, reprezentanţii UAP s-au aratat nemulţumiţi faţă de colaborarea cu operatorii de servicii publice din oraş: există unele obiecţiuni la contractul cu Rosal,
s-a solicitat returnarea anticipaţiei de la Apa Nova şi se solicită operatorilor blindarea individuală a celor care nu îşi plătesc utilităţile.

Totodată, administratorii şi preşedinţii de asociaţii sunt indignaţi de întârzierea proceselor la judecătoria Ploieşti pentru executarea restanţierilor.

„Primarul Iulian Bădescu a declarat că îşi doreşte o colaborare cât mai strânsă cu Uniunea Asociaţiilor de Proprietari, participarea cetăţenească la viaţa oraşului fiind foarte importantă în procesul de luare de deciziilor la nivelul administraţiei locale", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Ploieşti.
Back To Top