Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

criza salubrității gunoaie ploiești
Categorie: Administraţie
  • În cele 84 de localități afectate este reluată colectarea deșeurilor din gospodării și de la platformele de gunoi din cartiere.

UPDATE Prefectura Prahova: Fluxul de colectare a deșeurilor menajere din municipiul Ploiești și din cele peste 80 de localități prahovene a fost reluat

În urma ședinței de lucru de astăzi, de la Prefectura Prahova, colectarea deșeurilor din Ploiești și din cele 84 de localități a fost reluată.

După o primă întâlnire ce a avut loc ieri și în urma verificărilor din această dimineață, conform mobilizării realizată de către prefectul Virgiliu Daniel Nanu, iată, la ședința de lucru ce a avut loc astăzi, 9 februarie 2024, au fost găsite soluții pentru a pune capăt diferendelor ce aveau loc în procesul de colectare a deșeurilor.
Astfel că, după ce au fost propuse mai multe variante de lucru, societățile implicate în fluxul de colectare/ depozitare a deșeurilor menajere, au convenit la asumarea unor acte juridice care să nu mai permită astfel de sincope în procesul de salubrizare.

Prefectul Virgiliu Daniel Nanu se arată încântat de faptul că toate părțile implicate au răspuns afirmativ la găsirea unor soluții reale și de durată.

Fluxul de colectare a deșeurilor menajere din municipiul Ploiești și din cele peste 80 de localități prahovene a fost reluat, iar prefectul a încheiat ședința de astăzi cu promisiunea că va merge personal, în teren, pe tot parcursul zilei, pentru a verifica modul în care societățile implicate își respectă atribuțiile.

Știrea inițială:

Cel mai recent episod din criza salubrității s-a terminat vineri, când operatorul United Waste Solution UWS (fostul Rosal) ar fi ajuns la un nou acord cu Vitalia, compania care administrează rampa ecologică de la Boldești-Scăeni, astfel că poate relua colectarea deșeurilor în Ploiești și în celelalte peste 80 de localități din Prahova în care are contracte. 

Citiți și: PLOIEȘTIUL ȘI ALTE LOCALITĂȚI DIN JUDEȚ, DIN NOU ÎNGROPATE ÎN GUNOAIE. REACȚIILE VITALIA ȘI ADI DEȘEURI

Tot astăzi, însă, primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a anunțat, într-o declarație de presă, că ADI Deșeuri ar urma să discute, săptămâna viitoare, o propunere de majorare a tarifelor practicate la rampa de la Scăeni, respectiv ale operatorului de salubritate. Urmăriți AICI declarațiile susținute de primarul Ploieștiului.

Citiți și: NOAPTEA MINȚII. PLOIEȘTIUL ÎNGROPAT ÎN GUNOAIE, ADI DEȘEURI VREA SĂ MAJOREZE TARIFELE

Într-o ședință care a avut loc ieri după-amiază, prefectul de Prahova, Virgiliu Nanu, a cerut instituțiilor abilitate să verifice de urgență activitatea operatorului.

Citiți și: CRIZA SALUBRITĂȚII AFECTEAZĂ 84 DE LOCALITĂȚI DIN PRAHOVA, INCLUSIV PLOIEȘTIUL. PREFECTUL CERE CONTROALE ÎN TOT JUDEȚUL

Back To Top