Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cota 1400 dc134 sinaia
Categorie: Administraţie
  • Autoritățile locale din Sinaia au publicat în SEAP anunțul de achiziție în vederea atribuirii contractului pentru realizarea proiectului, întocmirea documentației și execuția lucrărilor de reabilitare și asfaltare a șoselei cunoscute ca Drumul Cotei.
  • DC134 stă mai mult închis pe timp de iarnă, spre nemulțumirea turiștilor.

Drumul către Cota 1400 din Sinaia urmează să fie reabilitat și asfaltat în mare parte cu fonduri obținute de administrația locală printr-un proiect finanțat în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”. Valoarea estimată a contractului este de 14.588.312,2 lei fără TVA, potrivit informațiilor din SEAP.

În cererea de finanțare, Primăria a menționat că este vorba despre un drum de categoria IV, care nu necesită consolidare. Lungimea este de 7. 700 de metri, iar pe o porțiune de 1.000 de metri trebuie amenajate și trotuare. De asemenea, lucrările vor include și montarea a 65 de podețe care să asigure accesul la propeitățile din zonă.

Durata lucrărilor ar urma să dureze doi ani, au mai menționat reprezentanții Primăriei.

Citiți și: FALS ARHITECT DESCOPERIT LA SINAIA, DUPĂ CE AR FI SEMNAT ȘI PARAFAT ZECI DE PROIECTE, ÎN PRAHOVA ȘI BRAȘOV

Back To Top