Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

cosma sava inaugurare spitalul judeteanLa începutul acestei săptămâni, în prezenţa preşedintelui Consiliului judeţean Prahova, Mircea Cosma, şi a deputatului USL Andrei Sava, au început lucrările pentru amenajarea parcării de lângă Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Prahova.
Conform unui comunicat de presă al CJ, investiţia, finanţată de Consiliul Judeţean Prahova, are valoarea de 130.000 de lei şi va consta în amenajarea actualei parcări pe o suprafaţă de 1.730 mp, pentru personalul spitalului.

Conform autorităţilor judeţene, se are în vedere şi amenajarea accesului în incinta Unităţii de Primiri Urgenţe pentru o fluidizare a traficului şi deblocarea accesului ambulanţelor în şi din incinta spitalului, mai ales în timpul urgenţelor.
În prezent, accesul ambulanţelor şi al maşinilor speciale în incinta unităţii se efectuează cu dificultate şi cu blocaje din cauza aglomeraţiei produse de autoturismele staţionate şi parcate în preajma spitalului atât de către proprietarii locuinţelor din zona Găgeni, cât şi de către persoanele aflate în vizită la bolnavii internaţi.
Pe lângă avantajele evidente pe care le va aduce, amenajarea acestei parcări va fi un pas important şi pentru realizarea unei noi arhitecturi urbanistice a zonei respective, aproape de intrarea în municipiul Ploieşti.

Back To Top