Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

 

aricesti-fotovoltaicPreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma a participat, miercuri, 24 octombrie 2012 la recepţia celui de al doilea sistem fotovoltaic aparţinând unei autorităţi publice locale din Judeţul Prahova.

Sistemul a fost instalat în faţa primăriei Ariceştii Rahtivani, are o putere de 4,5KWp şi este alcătuit din 19 panouri fotovoltaice de câte 240 Wp fiecare; acestea sunt realizate în tehnologie siliciu policristalin, având cea mai bună eficienţă. Prin acest sistem se va asigura integral alimentarea cu energie electrică a iluminatului primăriei pe întreaga perioadă a anului, producţia medie a acestuia fiind de 5,5 MWh/an; valoarea investiţiei este de aproximativ 9500 euro. Obiectivul va permite independenţa energetică a primăriei iar în viitor, aceasta va obţine licenţa de producător de energie electrică şi certificate verzi( 6 certificate/an).             

 Începând de anul viitor, Consiliul Judeţean Prahova va finanţa din bugetul propriu montarea de sisteme fotovoltaice pentru 10 primării pe an , astfel încat în viitor acestea să fie independente din punct de vedere energetic.                        

 

Back To Top