Categorie: Administraţie

energii regenerabile prahovaJoi, 21 februarie 2013, Fabioara Ionescu, administratorul public al județului Prahova și Sebastian Danielescu, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova au participat la seminarul cu tema „Iniţierea şi dezvoltarea proiectelor de energii regenerabile (DE-on)", eveniment organizat în cadrul Proiectului „Dezvoltare regională durabilă (R4GG)".

Evenimentul a fost organizat de Agenția pentru Eficiență Energetică și Energii Regenerabile „AE3R Ploiești – Prahova" în parteneriat cu Consiliul Județean Prahova și Primăria Municipiului Ploiești.

Proiectul „Dezvoltare regională durabilă (R4GG)" și Conceptul DE-on sunt instrumente elaborate de Provincia Flevoland din Olanda care au ca scop asigurarea finanțării proiectelor energetice neeligibile din județul Prahova din alte surse, dar și de a dezvolta proiecte proprii sau de a oferi consultanță pe probleme financiare, tehnice și legale .

La acest eveniment au mai participat John Baken, managerul Proiectului DE-on din regiunea Flevoland (Olanda) și o serie de reprezentanți ai principalilor agenți economici din județul Prahova implicați în sectorul energetic.

Back To Top