Categorie: Administraţie

fantanele centru batrani 2Sâmbătă 13 aprilie, 2013, au demarat lucrările pentru obiectivul "Centru rezidenţial pentru persoane vârstnice din comuna Fântânele".

Proiectul în valoare de 5040 mii lei va fi finanţat de către Consiliul Judeţean Prahova, Comuna Fântânele şi Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.

În cadrul acestui Centru 50 de bătrâni urmează să primească găzduire, hrană, îngrijire medicală şi se vor putea implica în activităţi de petrecere a timpului liber.

Camerele vor fi individuale şi dotate la standarde europene. Centrul va fi prevăzut cu sala de fitness, cabinete medicale, lift interior şi un centru de recuperare. Totodată, Centrul va asigura şi un număr de 50 de locuri de muncă pentru locuitorii din Comuna Fântânele.
Termenul pentru finalizarea investiţiei este de 31 decembrie 2013.

După demararea lucrărilor la Centrul Rezidenţial, programul a continuat cu plantarea a 153 de puieţi de salcâm, pentru a omagia tot atâţia eroi ai comunei Fântânele căzuţi în războiul pentru reîntregirea neamului, din anii 1916 – 1918.
Acţiunea a făcut parte din Programului Naţional denumit generic „Eroii, veşnic vii", lansat în luna martie în comuna Măgurele şi închinat celor 1.150.000 de români, căzuţi în războiul pentru reîntregirea neamului, din anii 1916 – 1918. Fântânele este a 8-a comună din judeţul Prahova care s-a alăturat apelului de implicare în acţiunea de plantare a unui pom pentru fiecare erou român căzut în Primul Război Mondial.

La cele două acţiuni au participat preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, senatorul de Prahova, Radu Oprea, primarul comunei Fântânele – Dumitru Mateiu, primarul comunei Măgurele, Vasilică Diaconu şi alţi primari din comunele învecinate, consilieri judeţeni şi numeroşi localnici.

 

fantanele centru batrani
fantanele centru batrani 3
fantanele centru batrani 10
fantanele centru batrani 4
fantanele centru batrani 5
fantanele centru batrani 9
fantanele centru batrani 8
fantanele centru batrani 7
fantanele centru batrani 6

Back To Top