Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

cj prahova cosma cimisliaMiercuri, 28 august 2013, o delegaţie condusă de către preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a lansat proiectul primului parc industrial din Republica Moldova.

Parcul Industrial Cimişlia este de tip greenfield, se va întinde, iniţial, pe o suprafaţă de 40 de hectare la marginea oraşului cu acelaşi nume, iar valoarea investiţiei va fi de 70 de milioane de lei.

Sumele necesare pentru investiţia Parcului Industrial vor fi alocaţi de către Guvernul Republicii Moldova şi Primăria Oraşului Cimişlia, partener fiind Consiliul Judeţean Prahova.

La eveniment, delegaţia Prahovei a fost întâmpinată de către premierul Republicii Moldova, Iurie Leancă. Acesta a declarat că proiectul va fi unul de succes la fel ca şi gazoductul Iaşi - Ungheni, ambele proiecte contribuind la dezvoltarea Republicii Moldova.

La inaugurare, au mai participat, alături de oficialităţi, şi investitori din Germania, Italia şi Polonia care vor să dezvolte afaceri în viitorul parc industrial de la Cimişlia.

Primul parc industrial din Republica Moldova urmează să fie construit timp de cinci ani şi să se extindă, la final, până la aproximativ 100 de hectare.

Back To Top