Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

pictorul ion sinca vernisajGaleria de Artă Ploieşti găzduieşte, în această perioadă, expoziţia pictorului Ion Şinca, unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi artişti plastici prahoveni, cu numeroase expoziţii atât în ţară, cât şi în străinătate.

Într-o atmosferă plină de căldură, alături de prieteni şi admiratori, pictorul Ion Şinca a vernisat, săptămâna trecută, o nouă expoziţie. Iar nou nu înseamnă o nouă expunere a unor lucrări mai vechi, ci o serie de tablouri în stilul său caracteristic, cele mai multe dintrer ele realizate, aşa cum pictorul însuşi ne-a mărturisit, chiar în cursul acestei veri.
Am expus 33 de lucrări din care doar vreo 5 sunt mai vechi, de 2-3 ani, restul sunt total noi. Am abordat şi peisaj, şi natură statică şi de toate. Pisajul e inspirat din locurile natale. În vara asta sunt făcute cele mai multe dintre ele. Am încercat să onorez aşa cum se cuvine Uniunea Artiştilor Plastici, pentru că eram planificat pentru expoziţie, nu puteam să ţin sala încurcată, dar nici nu puteam expune picturi vechi, pe care atât colegii mei cât şi admiratorii artei plastice din Prahova le-au mai văzut şi la ocaziile anterioare. Am muncit, într-adevăr, foarte mult, dar a meritat", ne-a mărturist maestrul Ion Şinca.

Într-adevăr este un eveniment expoziţia semnată Ion Şinca, pentru faptul că este una dintre cele mai importante personalităţi ale momentului în arta plastică prahoveană, dar şi naţională. El este un pictor deja foarte cunoscut, este o personalitate puternică. Ion Şinca radiază, din interior, o robusteţe şi o senbilitate deosebite. Este cunoscut pentru faptul că are o foarte mare consecvenţă: de aproximativ 40 de ani expune cu regularitate în Galeria de Artă Ploieşti, dar şi în alte galerii de artă din ţară. În ultimii ani, chiar ne-a răsfăţat cu expoziţii destul de frecvente la care, de fiecare dată, a venit cu noutăţi. Aşa cum apreciază şi criticii de artă, aceasta este o etapă în creaţia sa. Sunt convins că şi în viitoarele expoziţii va veni cu noutăţi care ne vor impresiona, ca de fiecare dată", ne-a spus Marcel Bejgu, preşedintele UAP Prahova.

GALERIE FOTO

ion sinca

viroaga

strada fortunei

lumina in august

case sesesti 3

mahala 2

pe o placa de piatra

 

 

Back To Top