Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

univercity fest 0Seara de sâmbătă a fost, pentru studenţii Universtităţii Petrol Gaze din Ploieşti, o nouă zi de spectacol multicultural. Împlinirea a 65 de ani de la înfiinţarea UPG a fost marcată de către trupele de tineri actori şi dansatori printr-un flashmob, convoiul artiştilor cu steaguri şi baloane fiind însoţit şi de o coloană de colegi motociclişti.

Parada studenţilor a pornit de la Gara de Sud, pe Bulevardul Independenţei, până la scena din faţa Palatului Culturii, la fiecare rond artiştii oprindu-se pentru dansuri. Odată ajunşi în centrul oraşului, tinerii au intrat pe Poarta Succesului şi au primit Cheia Succesului, după care a început spectacolul, la care au asistat şi reprezentanţi ai cadrelor didactice atât din universitate, cât şi din licee.

Zeci de trupe au fost admirate de sute de spectatori, ploieşteni de tot felul care s-au bucurat atât de momentele artistice, de cântece şi dansuri, cât şi de artificiile de la finalul show-ului.

Iată imagini de la manifestările UniverCity Festival de sâmbătă, din Ploieşti.

GALERIE FOTO 

uniunea elena din romania

studenti comunitatea greceasca

spectatori

poarta succesului

intrare festival

majorete la univercity fest

buna dispozitie

expozitie

industria petrolului in imagini

spectacol scena

dance univercity

sute de spectatori

profesori la univercity fest

dansatori pe scena

show univercity

dansatori si spectatori

Back To Top