Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

teatrul ciufulici premiuLa mijlocul lunii octombrie, Teatrul pentru Copii Ciufulici Ploieşti a participat la cea de-a 12-a ediţie a Festivalului Internaţional al Teatrelor de Păpuşi şi Marionete „Puck", organizat la Cluj, cu două reprezentaţii ale spectacolului „Pinocchio", regia Gabriel Apostol. Teatrul ploieştean a fost premiat pentru cea mai bună regie.

În cadrul festivalului desfăşurat în perioada 14-18 octombrie au fost prezentate 39 de spectacole, susţinute de circa 320 de artişti şi de 22 de trupe din Italia, Ungaria, Republica Moldova şi România.

Juriul, format din Sorin Crişan – preşedinte, Maria Mierluţ, Decebal Marin, Ovidiu Pecican şi Katona Jozsef, a acordat spectacolului „Pinocchio" Premiul pentru regie. Premiul completează palmaresul acestui foarte îndrăgit spectacol, alături de cele obţinute la Festivalul Internaţional de animaţie „Gulliver" Galaţi, editia a XVI-a, noiembrie 2008: Premiul pentru cea mai bună regie - Gabriel Apostol, Premiul pentru cea mai bună scenografie – Daniela Drăgulescu, Premiul pentru cea mai bună interpretare – Nelu Neagoe şi Carmen Bogdan.

Spectacolul „Pinocchio" a participat şi la Festivalul Danube International Festival for Children and Young People in Japan, în decembrie 2009 şi la Osijek Summer Festival, Croaţia, în iunie 2010.

„Participarea încununată de succes a Teatrului pentru Copii Ciufulici la Festivalul Internaţional al Teatrelor de Păpuşi şi Marionete „Puck", confirmă, încă o dată, că misiunea sa de a crea şi promova spectacole de teatru de înaltă valoare artistică, menite să inspire şi să aducă bucurie celor mici, a fost îndeplinită", susţin reprezentanţii teatrului ploieştean.

Sursa foto: ziarulprahova.ro

Back To Top