Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

sadoveanuOperele marelui scriitor român Mihail Sadoveanu au fost scoase din toate librăriile din România. "Dumbrava minunată" și "Baltagul", lecturi obligatorii în programa școlară, mai pot fi găsite doar la biblioteci sau pe anumite site-uri de internet.

Toată această poveste îl are în spate pe Dan Herford, strănepotul lui Mihail Sadoveanu, care a hotărât să ceară mult mai mulți bani editurilor pentru drepturile de autor, astfel că acestea au refuzat să mai publice romanele marelui scriitor.

"Nu mai avem nimic la vânzare de acest autor. De trei ani, nici o editură nu l-a mai publicat pe Sadoveanu. Au existat niște litigii cu un urmaș care are drepturile de autor și nimeni nu se mai bagă într-un conflict cu acesta. Dacă țineți neapărat să-i citiți romanele, mergeți la anticariat sau descarcați-le de pe internet. Noi nu avem cum să vă ajutăm", a explicat, pentru libertatea.ro, o angajata a unei librării din Capitala.

sursa: știri.acasa.ro

Back To Top