Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

rodica popescu bitanescu triunghiul femeilorMiercuri seara, se deschid, la Ploieşti, „Serile de teatru", un proiect cultural privat, organizat şi găzduit de Restaurantul TRIP 301. Începând de la opra 19.30, publicul ploieştean va putea viziona comedia „Triunghiul femeilor", scrisă şi regizată de cunoscuta actriţă Rodica Popescu-Bitănescu.

„Serile de teatru TRIP 301" este un concept nou în Ploiesti, în care sunt prezentate publicului iubitor de teatru, spectacole de calitate cu actori şi regizori talentaţi, tineri sau consacraţi. Într-o atmosferă relaxantă a restaurantului TRIP 301, alături de prieteni, la un pahar cu licori rafinate şi preparate savuroase, aveţi ocazia unei experienţe culturale unice. Relaţia actori-spectatori este una specială într-o astfel de locaţie nonconformistă pentru un spectacol teatral, publicul, fiind foarte aproape de artişti, simţind energia şi trăirile acestora încă de la primele replici.

Iar pentru că românii doresc piese de actualitate, în care să se recunoască, prima reprezentaţie selectată în cadrul proiectului este comedia „Triunghiul femeilor", în care trei doamne elegante şi misterioase au o întâlnire enigmatică, într-un salon ciudat, la ora şapte. Nu ştiu unde se află, de cine sunt aşteptate şi care şapte, dimineaţa sau seară. Când se întâlnesc trei femei, urmează intrigi, minciuni, adevăruri, discuţii pro şi contra. Jocul Rodicăi Popescu-Bitănescu este completat de talentul actriţelor Viviana Alivizache şi Tania Popa.

„Sunt fericită că joc în premieră la Ploiesti spectacolul meu, comedia «Triunghiul femeilor», pe care am scris-o şi regizat-o. Sunt încantată că am găsit la TRIP 301, public doritor de teatru. Şi pentru mine este o premieră, cred că şi pentru dumneavoastră. Abia aştept să ne întâlnim miercuri, 4 decembrie, la ora 19.30", a declarat actriţa Rodica Popescu-Bitănescu.

TRIP 301, aflat în zona cartierului Albert, este un concept inovativ în peisajul ploieştean, înglobând în aceeaşi locaţie restaurant, club, teatru neconvenţional, muzică de calitate.

Back To Top