Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

American-HustleLungmetrajul "Ţeapă în stil american/American Hustle" a fost marele câştigător al celei de-a 71-a ediţii a galei Globurile de Aur, organizată duminică seara, la Los Angeles, unde această peliculă a obţinut trei trofee, inclusiv la categoria "cel mai bun film-comedie/ musical", potrivit 9am.ro.

Lungmetrajul "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave", regizat de Steve McQueen, nominalizat la şapte categorii, a câştigat un singur trofeu, impunându-se la categoria "cel mai bun film-dramă".
Matthew McConaughey şi Jared Leto au câştigat trofeele decernate la categoriile "cel mai bun rol principal masculin într-un film-dramă", respectiv "cel mai bun actor într-un rol secundar într-un lungmetraj" pentru evoluţiile lor din filmul biografic "Dallas Buyers Club".
12 years a slaveCate Blanchett s-a impus la categoria "cel mai bun rol principal feminin dintr-un film-dramă" pentru rolul din pelicula "Blue Jasmine", regizată de Woody Allen, iar Alfonso Cuaron, regizorul filmului "Gravity", un thriller SF turnat în 3D, a triumfat la categoria "cea mai bună regie".
Categoriile de televiziune au inclus la rândul lor câteva producţii care au cîştigat două trofee.
Astfel, filmul "Behind the Candelabra", o biografie a pianistului Liberace, a fost desemnat "cel mai bun film de televiziune/miniserie", iar Michael Douglas a fost recompensat la categoria "cel mai bun actor în rol principal într-o miniserie/film de televiziune".
Producţia "Breaking Bad" a câştigat tot două trofee, impunându-se la categoriile "cel mai bun serial de televiziune - dramă", respectiv "cel mai bun actor în rol principal într-un serial - dramă" (Bryan Cranston).
Producţia poliţistă "Brooklyn Nine-Nine" a câştigat şi ea două trofee, impunându-se la categoriile "cel mai bun serial de televiziune musical/comedie", respectiv "cel mai bun actor în rol principal într-un serial comedie/ musical" (Amy Samberg).
Amy Poehler a fost desemnată "cea mai bună actriţă în rol principal într-un serial de comedie/ musical" pentru evoluţia ei din "Parks and Recreation", iar Robin Wright a triumfat la categoria "cea mai bună actriţă într-un rol principal într-un serial de televiziune - dramă" pentru prestaţia actoricească din producţia "House of Cards".

Prezentăm mai jos lista completă a câştigătorilor premiilor Globul de Aur din 2014:
golden globe awards 2014Cel mai bun film - dramă: "12 Years a slave"
Cel mai bun film - comedie/ musical: "American Hustle"
Cea mai buna regie: Alfonso Cuaron - "Gravity"
Cel mai bun rol principal masculin într-un film - dramă: Matthew McConaughey ("Dallas Buyers Club")
Cel mai bun rol principal masculin într-un film - comedie/ musical: Leonardo DiCaprio ("Wolf of Wall Street")
Cel mai bun rol principal feminin într-un film - dramă: Cate Blanchett ("Blue Jasmine")
Cel mai bun rol principal feminin într-un film comedie/ musical: Amy Adams ("American Hustle")

Back To Top