Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

vernisaj Ioana NeculeaAtmosferă, culoare, emoție sunt elementele care caracterizează expoziția Ioanei Neculea, aflată, în această perioadă, la dispoziția publicului din Ploiești. Cele 26 de fotografii de mari dimensiuni realizează o reflexie specială a unuia dintre cele mai vechi orașe din Anglia, fiind capabiel să transmită starea de spirit pe care tânăra artistă a simțit-o când a surprins atmosfera unei Londre fascinante, cu totul alta decât ne-o închipuim de la depărtare.

„Am fost la Londra în ianuarie 2013 și Londra este mai mult decât un oraș: este o stare de spirit. În expoziția aceasta am vrut să o surprind în imagini și să o redau exact așa cum este ea: ca pe o stare de spirit, nu un simplu oraș cu diverse clădiri. Cele 26 de fotografii constituie doar o parte dintre cele surprinse acolo, dar este partea cea mai de suflet. Am încercat să fac o selecție cu fotografiile care mi-au fost cele mai dragi, surprinse în momentele care m-au emoționat cel mai mult din toată perioada. Le-am ales după atmosfera pe care o au: atmosfera pub-ului – călduroasă și primitoare, atmosfera unui centru - Piccadilly Circus, după ploaie, când tot asfaltul era ud și reflecta toate luminile uriașe de pe clădiri, inclusiv cerul de o culoare aparte, care emana căldură", ne-a explicat Ioana Neculea.

Tânăra artistă se află la prima expoziție individuală, după mai multe participări la expoziții de grup și tabere de creație din toată țara. „Deși am terminat specializarea Imagine de Film și TV, m-am axat pe fotografie pentru că asta mi-a plăcut cel mai mult. De fapt, acesta este și motivul pentru care m-am dus la facultate: să fac fotografie", ne-a mai povestit Ioana.

Debutul Ioanei Neculea a fost primit cu brațele deschise de către colegii de artă din Prahova.
„Expoziția Ioanei este un eveniment interesant pentru că vine la câteva săptămâni după o altă expoziție de fotografie, organizată de către Mihai Cochinescu și elevii de la Liceului de Artă din Ploiești, o expoziție care a avut ca temă Parisul, în urma unei excursii. Dacă atunci lucrările surprindeau efervescența și forfota Parisului, de data aceasta, Ioana vine cu o temă legată tot de un mare oraș al lumii – Londra, în care surprinde cu sensibilitate atât atmosfera de mister, de liniște, de calm, specific englezească și care te trimite cu gândul la vechime, dar și o iarnă cu zăpadă, ceea ce nu se întâmplă frecvent în acea zonă. Unele imagini surprind asfințituri superbe care trimit cu gândul către pictura barocă, lucrările lui Caravaggio, cu brunuri, cu clar-obscurul specific. Ioana a reușit să surprindă caracteristica orașului. Pe de altă parte, este foarte interesant sistemul de expunere și de prezentare a lucrărilor, pentru că, ele fiind imprimate pe un material mai nou față de fotografia clasică și nefiind încadrate de rame, creează o altfel de atmosferă care ne duce cu gândul către imaginea publicitară, de exemplu. Se vede că, tot mai mult, fotografia este artă, barierele care s-au pus întotdeauna fiind, încet-încet, distruse de către tinerii artiști", ne-a declarat Valter Paraschivescu, membru în Consiliul Director al Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Ioana Neculea are și un mesaj pentru publicul ploieștean.
„Îi invit pe toți iubitorii de frumos să-și facă curaj și să iasă din casă pentru a păși în Galeria de Artă. Să vină cu sufletul deschis și să se bucure de fotografii așa cum m-am bucurat eu în momentul în care le-am făcut și am încercat să pun în ele o stare de spirit. Nu este un lucru greu de descifrat sau de înțeles, ci este o stare de bine pe care o pot simți toți cei care vizitează expoziția. Aceasta este invitația mea către publicul ploieștean: să vină să viziteze Galeria de Artă ori de câte ori au ocazia, pentru că aici sunt expuse lucruri frumoase și inedite".

GALERIE FOTO

atmosfera Londra

fotografie Londra

Londra

Back To Top