Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

mircea ionescu quintusMarți, 18 martie, Mircea Ionescu Quintus a împlinit 97 de ani. Președintele onorific al PNL este, de 60 de ani, membru al aceluiași partid, dar mai ales un om de mare cultură.

Marți, liderul grupului PNL din Senat, Puiu Haşotti, i-a transmis, din plen, lui Mircea Ionescu Quintus, urări de „La Mulţi Ani", la împlinirea a 97 de ani.

Mircea Ionescu-Quintus s-a născut la 18 martie 1917, în Kerson, Ucraina. A îmbrățișat de timpuriu ideile liberale. A fost președinte al Partidului Național Liberal, continuator al Partidului Liberal antebelic și senator român din legislaturile 1996 - 2000 și 2004 - 2008 ales în județul Prahova pe listele partidului PNL.

Numele lui Mircea Ionescu-Quintus figurează pe lista foștilor colaboratori ai organelor de securitate ca poliție politică publicate în Monitorul Oficial de către Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității.

Politicianul Mircea Ionescu Quintus a primit, în aprilie 2009, gradul de general de brigadă în retragere din partea președintelui Traian Băsescu.

Back To Top