Categorie: APH Cultural

BOOKFEST 2014 EDITIA A IX-A Cea de-a IX-a ediție a Salonului Internaţional de Carte Bookfest 2014, organizat de Asociația Editorilor din România, se va desfășura la Romexpo, în perioada 28 mai-1 iunie 2014. Anul acesta, Polonia este oaspetele de onoare al festivalului, care va fi reprezentată de către Institutul Polonez din București.

„Participarea Poloniei ca ţară invitată la Bookfest 2014 este cu siguranță cel mai important proiect al Institutului Polonez din acest an și unul dintre cele mai importante evenimente organizate de Institutul Polonez din București. Suntem mândri că putem prezenta literatura polonă cititorilor români în cadrul unei manifestări de amploarea Bookfest", spune Leszek Biały, directorul adjunct al Institutului Polonez.

Majoritatea evenimentelor organizate de Institutul Polonez vor avea loc la Romexpo (la standul Poloniei, aflat în pavilionul C4, standurile unor edituri partenere ale Institutului și pe scena din pavilionul C4). De asemenea, în perioada premergătoare Salonului, precum și pe întreaga durată a acestuia, în capitală vor avea loc evenimente conexe Bookfest.

Participarea Poloniei la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2014 va avea loc sub sloganul „Quo vadis Polonia? Spre următorul Nobel".

Participarea Poloniei ca ţară invitată la Bookfest 2014 beneficiază de sprijinul Institutului Cărții de la Cracovia.

MAI MULTE DESPRE BOOKFEST 2014 AICI

Back To Top