Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: APH Cultural

Bucegi BucsoiuCărările Platoului Bucegi s-au umplut, la sfârșitul săptămânii trecute, cu înalţi prelaţi ai Bisericii Ortodoxe Române, care au urcat pe munte pentru a sfinţi locul unde se va construi o biserică în memoria eroilor neamului. La evenimentul religios a participat şi Înaltpreasfinţitul Arhiepiscop Casian, delegat al Patriarhului Daniel pentru a ţine slujba "Acatistului Sfintei Cruci".

Preoţii se mândresc cu viitorul lăcaş de cult şi spun că va fi singurul din ţară ridicat la o înălţime atât de mare, la peste 2.200 de metri. Singura problemă e că deocamdată constructorul nu a obţinut acordul de mediu pentru edificiu, care este esenţial, ţinând cont că acesta va fi amplasat în Parcul Natural Bucegi, într-o arie protejată.

Primul pas a fost amplasarea unui cort în forma bisericii, sprijinit pe structură metalică. Acesta a fost o donaţie a constructorului, în valoare de 50.000 de lei. Despre costurile ridicării bisericii însă nu sunt prea multe detalii.

"Deocamdată nu ştim concret din ce materiale va fi realizată, pentru că încă suntem în discuţii pe această temă. Totul va fi ecologic, pentru că aici este un parc natural şi sunt nişte condiţii de îndeplinit", a explicat constructorul Ionuţ Lica. 

Mai multe AICI

Back To Top